Overslaan naar content

"De spanning die ik voelde bij het begin van mijn stage, maakte al snel plaats voor een gevoel van welkom en betrokkenheid."Ontmoet Nika Gaur, HR-stagiaire

Als 18-jarige studente aan het MBO Amersfoort, waar ik me specialiseer in Legal, Insurance & HRM, begon ik, aan een spannend nieuw hoofdstuk in mijn leven: een stage bij SkyLift. Met een passie voor muziek en voetbal, bracht mijn avontuurlijke geest me naar deze unieke kans, die ik ontdekte via mijn bpv-begeleidster. Deze testimonial belicht mijn ervaringen en leerpunten gedurende mijn tien weken durende stage.

In het begin was het best spannend voor mij. De uitdaging van stage lopen betekende niet alleen het uitvoeren van taken, maar ook het kennismaken met nieuwe mensen en het aanpassen aan een andere omgeving. Bij SkyLift werd ik echter goed ontvangen en ondergedompeld in de dagelijkse gang van zaken op de HR-afdeling. Hier leerde ik de fijne kneepjes van het vak, onder leiding van mijn stagebegeleidster Ellen Zwart. Ik waardeerde vooral de vrijheid en het vertrouwen dat ik kreeg om zelfstandig taken op te pakken.

Mijn taken waren divers en leerzaam. Ik begon bijvoorbeeld met het observeren van processen, en mocht geleidelijk aan zelf contracten opstellen en communiceren met externe partijen. Het organiseren van trainingen, bijwonen van afdeling overleggen, assisteren bij bedrijfsarts- en juristgesprekken, en zelfs het deelnemen aan een liftworkshop waren slechts enkele van de vele ervaringen van mijn stage. Deze afwisseling aan taken maakte de stage zo leerzaam voor mij.

Voor toekomstige stagiaires heb ik waardevol advies: laat het op je afkomen. De overgang van student naar stagiaire kan overweldigend zijn, maar bij SkyLift wordt er niet verwacht dat je alles meteen perfect doet. Fouten maken is onderdeel van je stage, iets wat SkyLift volledig begrijpt.

Ondanks dat het serieus werk is, vind ik de werksfeer bij SkyLift super gezellig en collegiaal. De spanning die ik voelde bij het begin van mijn stage, maakte al snel plaats voor een gevoel van welkom en betrokkenheid. Dankzij de begeleiding van mijn collega's en de diverse werkzaamheden, kijk ik terug op een zeer geslaagde en leerrijke stageperiode bij SkyLift. Een ervaring die mij niet alleen professionele vaardigheden bijbracht, maar ook groei en zelfvertrouwen.

Maak impact met jouw stage

Bekijk alle stage vacatures.