Overslaan naar content

De uitdaging om mijn horizon te verbreden en door te groeien van hulpmonteur naar zelfstandig monteur, vervolgens hoofdmonteur en nu ben ik technisch specialist.

techniek
techniek liften
Technisch Specialist

Ontmoet Edgar van Hemert, Technisch Specialist Reparatie.

Bij SkyLift vond ik meer dan alleen een baan; ik ontdekte een passie en een tweede thuis in de liftindustrie. Oorspronkelijk was ik een elektromonteur, vooral gericht op renovaties en utiliteitsbouw. Het was een collega die me introduceerde in de wereld van liften en het idee dat ik zowel mechanisch als elektrisch kon werken, sprak me enorm aan. Nu, zeven jaar later, ben ik dankbaar voor die keuze en werk ik als technisch specialist bij SkyLift.

Wat me bij SkyLift aantrekt, is niet alleen de uitdaging om mijn horizon te verbreden, maar ook de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. In mijn carrière ben ik van hulpmonteur naar zelfstandig monteur, vervolgens hoofdmonteur, en nu ben ik een technisch specialist die betrokken is bij het oplossen van complexe problemen en het maken van elektrische schema's.

Een van de projecten waar ik trots op ben, was de renovatie bij de Radboud Universiteit, waar we met een team werkten aan zowel grote als kleinere liften. Het toont de diversiteit van het werk bij SkyLift en de mogelijkheid om bij te dragen aan zowel grootschalige projecten als meer gespecialiseerde taken.

Wat de bedrijfscultuur betreft, ondanks de groei van SkyLift voelt het nog steeds persoonlijk en hecht. Kleine teams en effectieve communicatie maken het gemakkelijk om niet als een nummer, maar als 'die collega' gezien te worden. Het is een bedrijf waar je gemakkelijk een persoonlijk gesprek kunt voeren met personeelszaken zonder dat het geforceerd aanvoelt.

Binnen mijn eigen team ervaren we subculturen en hebben we niet alleen werk gerelateerde activiteiten zoals vergaderingen, maar ook informele bijeenkomsten, zoals recentelijk het teamuitje naar de kartbaan. De betrokkenheid bij personeelsfeesten draagt bij aan een positieve werkomgeving. 

SkyLift heeft me ook ondersteund in mijn persoonlijke ontwikkeling door opleidingen aan te bieden, zoals de liftmonteursopleiding en cursussen zoals NEN 3140 en elektrisch schakelen. Dit getuigt van hun investering in de kennis en vaardigheden van hun monteurs. 

Wat de werk-privébalans betreft, waardeer ik de vrijheid die SkyLift biedt. Als technisch specialist heb ik de flexibiliteit om mijn weekplanning zelf in te delen. Hoewel storingen onvermijdelijk zijn, toont deze vrijheid het vertrouwen van SkyLift in haar monteurs. 

Zeven jaar geleden zou ik tegen mezelf hebben gezegd: 'Begin zo snel mogelijk bij SkyLift.' De doorgroeimogelijkheden, de ondersteuning van collega's en de uitdagende taken maken het een geweldige plek om te werken. Als ik iets zou willen veranderen, zou het de reistijd als technisch specialist zijn, maar dat weegt niet op tegen de positieve aspecten van mijn ervaring bij SkyLift. Ik heb geen moment spijt van mijn keuze en kijk uit naar nog vele jaren van groei en succes bij dit fantastische bedrijf.

Samen liften laten draaien?

Bekijk alle Reparatie vacatures. Ook in jouw regio.

service liften
Servicemonteur
service auto van de zaak