Overslaan naar content

De vrijheid, uitdagingen en het vertrouwen dat het bedrijf in zijn mensen stelt, maken SkyLift uniek.

Servicemonteur liften
Servicemonteur
techniek liften

Ontmoet Christiaan van Voorst, Servicemonteur

Als voormalig autotechnicus met twee decennia ervaring op één plek, vond ik mijn roeping in de liftenbranche bij SkyLift. Wat me direct aansprak, was de ongekende vrijheid die je als monteur krijgt. Een eigen auto, oftewel je rijdende kantoor, brengt je naar diverse locaties, wat zorgt voor een afwisselende werkomgeving.

In mijn 20 jaar in de autowereld werkte ik op dezelfde plek, maar de liftenbranche bood iets unieks. Die vrijheid als monteur, je eigen auto, het voelt als een totaal nieuwe wereld. Het rondreizen naar verschillende locaties brengt niet alleen afwisseling, maar ook een gevoel van avontuur dat ik zeer waardeer.

Eén van de meest memorabele ervaringen was het oplossen van problemen met een oude lift. Universele deurdrangers bleven falen, en mijn autowereld ervaring leidde tot een unieke oplossing met onderdelen van de lokale fietsenwinkel. Out-of-the-box denken en creativiteit vormen de kern van de uitdagingen bij SkyLift. Wat deze ervaring zo bijzonder maakt, was niet alleen het technische aspect, maar de vrijheid om zelf op zoek te gaan naar oplossingen. SkyLift stimuleert creativiteit en zelfstandigheid waardoor je als monteur echt het verschil kunt maken.

De bedrijfscultuur bij SkyLift is uniek. Ondanks de omvang voelt het als een hecht familiebedrijf. Mensen geven om elkaar, vooral in mijn team. We helpen elkaar zonder competitie en dat maakt het werken bij SkyLift zo positief. Bedrijfsfeestjes, cadeautjes bij feestdagen, zelfs het sinterklaasfeest. Het zijn allemaal uitingen van de zorg die het bedrijf heeft voor zijn medewerkers.

Bij SkyLift zijn de ontwikkelingsmogelijkheden enorm. Kom je zonder ervaring binnen, dan word je intern opgeleid. Iedereen in het team draagt zijn steentje bij. Een opleidingsplan leidt je door basisvaardigheden en biedt vertakkingen naar verschillende specialisaties. Je hebt de vrijheid om te kiezen waarin je verder wilt groeien.

In de samenwerking binnen het team valt op dat iedereen bereid is elkaar te helpen, vooral tijdens storingsdiensten. De vrijheid om samen te lunchen en de informele sfeer dragen bij aan een prettige werkomgeving en hechte vriendschappen.

De balans tussen werk en privé bij SkyLift is voor mij uitstekend. Als vader van jonge kinderen kan ik door de vrijheid binnen SkyLift genoeg tijd vrijmaken. Met 27 vrije dagen en 13 ATV dagen heb ik de vrijheid om mijn eigen weekplanning te maken. In de sinterklaasperiode stop ik soms een uurtje eerder zonder me te hoeven verontschuldigen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij SkyLift, en dat zou ik graag behouden. Wat ik zou willen delen met potentiële collega's is dat SkyLift niet alleen een werkgever is, maar een warm bad. De vrijheid, uitdagingen en het vertrouwen dat het bedrijf in zijn mensen stelt, maken SkyLift uniek.

Kortom, als je op zoek bent naar een uitdagende werkomgeving waar creativiteit wordt gewaardeerd en vrijheid de norm is, dan is SkyLift dé plek voor jou. Hier wordt niet alleen werk geleverd, maar bouw je aan een carrière met een hecht team dat elkaar ondersteunt en waar werkplezier centraal staat.

Samen liften laten draaien?

Bekijk alle Servicemonteur vacatures. Ook in jouw regio.

service liften
Servicemonteur
service auto van de zaak